Om meg

PDFSkriv utE-post

Jeg startet med Leif is Life sommeren 2000.
Jeg hadde lyst til å skape et konsept som involverte gjestene på et utested.
Tenkte først det skulle være en liten hobby. Bare jeg tjente inn utgifter til utstyr så skulle jeg være fornøyd.

Jeg startet med karaoke og dj. Kjøpte trådløse mikrofonsystem slik at jeg kunne være ute blandt gjestene.

Det er vel det som i ettertid ryktes at jeg er flink med, det å være en aktiv bidragsyter til å skape stemning.

Etter hvert startet jeg å øve inn eget stoff også slik at jeg fikk benyttet gitaren som er mitt instrument. Med "komp" i ryggen blir jeg et enmanns danseorkester der jeg legger stor vekt på at melodiene har god dansefot. Jeg har og laget mange egne melodier, men de vektlegger jeg sjeldent på en spillejobb. Da er "gjenkjennelse" og "allsangfaktor" to gode kjøreregler.

Man må jo ha et navn når man skal ut å spille.
Anita, min ekskone, lekte seg med bokstavene i Leif. Snudde litt på de mens jeg spilte sangen Life is Life med gruppen Opus fra Tyskland. I og med at mitt hovedmål er å skape liv så ble det "Leif is Life"

 

Mitt opplegg og hva du kan vente av meg
Når jeg får en bestilling gjør jeg aldri noen spesielle forberedelser så fremst ikke bestiller ønsker det. Dette for ikke å låse seg fast til en standard mal.
Jeg ser an publikum og bestemmer meg der og da hvordan kvelden blir.

Jeg lar publikum få mulighet til å påvirke kvelden ved å være delaktig, enten i form av karaoke eller som en gjest på scenen. Kan være vi gjør noe i lag.
Jeg tar og gjerne en liten sekvens der jeg lærer bort noen enkle linedancetrinn. Dette  er bestandig et artig "brekk" fra standard "4 sett dansemusikk".  Macarena og fuggeldansen er og populære "tøvbrekk"
Min kjære venn "hr.data" får og slippe til med litt partymusikk for å piske litt på stemningen i form av nye og gamle partylåter. Med Spotify Premium finner man det som jeg ikke har, så har du et ønske? versågod:=)


Jeg er glad i country og min stemme passer denne sjanger godt. Mine favoritter å synge er Alan Jackson, Garth Brooks, Tim Mc Graw, Brad Paisley++ Da kommer cowboyhatten min garantert på.

Der det er barn til stede (f.eks bryllup) tar jeg gjerne en sekvens med de før bryllupsvalsen tas. Det å komme opp på scenen å få synge i mikrofon er bestandig morsomt.


Har du spesielle ønsker for en kveld, så kan jeg selvfølgelig være behjelpelig. F.eks øve inn en bryllupssang som betyr mye for brudeparet.

Å kunne dra noen kjente allsanger er noe en hver trubadur må kunne, så det har også jeg tatt hensyn til.

Jeg har hatt veldig mange spillejobber siden jeg startet, så man kan vel si at startnervene etterhvert har forsvunnet. Men litt skjærpet skal man være foran hver jobb. Det bare viser at man vil gi sitt beste.

joomla template