Inspirasjon

PDFSkriv utE-post

Det som inspirerer meg mest i hverdagen er den storslagne naturen vi har her på Senja, og ellers rundt i vårt vakre land. Jeg er vel litt estetisk anlagt så jeg nyter synet av alt som mitt indre synes er vakkert. Har en forkjærlighet for eldre hus med god gammel byggeskikk, så når jeg kjører forbi et slikt kan det bli lange blikk.  Et møte i ord eller stillhet med en person som er på samme "kanal" som meg er og en inspirasjon.

Når jeg er ute på spillejobb blir jeg inspirert av litt applaus,  eller at gjestene bruker dansegulvet. Gode tilbakemeldinger er og inspirerende.

Opp gjennom årene har og min barn og ekskone inspirert meg.  Kom barna med en morsom kommentar kunne det ende i en ny melodi. Har 6 barn fra 14 til 33 som æ e veldig glad i og stolt over. De er alle glad i musikk og dans. Ida-Helen på 15 spiller piano og synger, og det er veldig koselig å høre henne spille.

Therese Helen på 24 er veldig flink å fotografere, og hennes bilder er veldig fine. Ta en titt på  www.kildahlfoto.no

Min søster inspirerer meg i form av hennes kunst. Hennes  nordlysbilder er noe for seg selv. Du kan se mer av hennes kunst på www.polarkunst.com

Æ elske serien "hver gang vi møtes" og det å bli "kjent" med noen av våre folkekjære artister på denne måten er bare hærlig.  Æ har funnet ut at æ e ikke alene om å bli lett rørt:)  Æ og Bjarne Brøndbo e veldig lik på dette området. Og drømmedama mi, ja det e Hanne Sørvåg:)

Møtes "vi" ute kan "du" bli en inspirasjon.... hvem vet....

joomla template